Ik was op zoek naar een goed logo voor mijn bedrijfje en na wat met elkaar gepraat te hebben over wat ik graag erin wilde heeft ze alles tot een ontzettend mooi logo gemaakt.

Verder heeft ze ook nog foto's gemaakt van mijn paard en die zijn ook prachtig geworden, met oog voor detail. Ik hou daarvan.

Wat mij betreft zeker een aanrader

Wendy Könings-Tholen van Traje Corto
Traditionele Spaanse (rij) kleding
Annemay is erg leuk en goed in het ontwerpen van vele dingen! Zo heb ik goede ervaringen met het logo en visitekaartje wat ze voor mij gemaakt heeft. Met erg veel geduld en eindeloos aanpassen zijn we tot een resultaat gekomen waar ik gigantisch blij mee ben! Zo had ik het zelf echt nooit kunnen bedenken, ik was helemaal vastgelopen in mijn ideeën
Wieke Veenstra van Stap Samen
Trainer paarden met gedragsproblemen
Anne May neemt altijd in alle rust de tijd voor het schieten van de juiste plaatjes. Ze stelt de eigenaar en de dieren op hun gemak en probeert verschillende manieren en poses voor het juiste resultaat. Wij hebben een aantal van onze pony’s en paarden door Anne May laten fotograferen met prachtig resultaat!
Anita De Heij
Fokker en hengstenhouderij

Annemay stopte pas toen wij helemaal tevreden waren! We hebben een prachtig logo voor onze blog! Precies hoe we het wilde!

Ilse
Avonturen sparen- reizen & uitstapjes met kids (blog)
Altijd mooie foto’s en een super vriendelijke fotografe
Mattanja