Grafische vormgeving

Ben je geïnteresseerd in grafische vormgeving? Lees dan vooral even verder!

Sinds 2016 ben ik bezig in de grafische sector. Ik ben nog steeds bezig om mijn kennis te vergroten door een thuisstudie te volgen. Daarnaast heb ik in 2016 – 2017 werkervaring opgedaan bij een marketingbureau.

Ik houd mij graag bezig met het ontwerpen van allerlei grafische producten zoals het ontwerpen van een logo, huisstijl, flyer of folder, niks is mij te gek. Het brainstormen met de klant, samen met een pakkend idee komen en dit uitwerken geeft mij veel plezier en voldoening in mijn werk. Ik sta overal voor open en vind het erg inspirerend om nieuwe dingen te (mogen) ontwerpen.

Niet alleen het ontwerpen vind ik erg leuk, maar ook het samenwerken met de klant. Met mijn grote dosis geduld en persoonlijke aanpak kom ik vaak tot gave en creatieve ideeën. Leuke gesprekken, een lekkere kop thee of op een terrasje brainstormen, dit maakt mijn werk nog leuker.

Domo Eclectica in Den Haag het warenhuis der mooie dingen: kunst, design en meer..

Mariella is één van mijn vaste klanten. Voor haar en haar toffe winkel ontwerp ik alles, van folders tot posters, en doe ik de productfotografie. Mariella is altijd erg te spreken over mijn werkwijze; de service, mijn creatieve blik en de fijne klantenbinding zorgen ervoor dat zij een trouwe klant is.
domo-eclectica.com